Województwo podkarpackie?
Jeśli jesteś z innego regionu, zmień lokalizację i wybierz doradcę.BUHAJ | PARAMETRY OGÓLNE | CECHY PRODUKCYJNE | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
dolew HF
|
nr. max.lakt.
|
dni laktacji
|
kg. mleka
|
kg. tłuszcz
|
%. tłuszcz
|
kg. białka
|
% białka
|
|||
![]() |
GWAREK /ZB/ PL005338455713 |
6,84 | 1 MAX | 305 | 3671 | 148 | 4,02% | 104 | 2,84% | |
![]() |
UNIKAT /ZB/ PL005513476588 |
2,75 | 3 MAX | 305 | 6712 | 263 | 3,92% | 203 | 3,03% | |
![]() |
KULFON PL005338455966 |
0 | ||||||||
|
DYNAMIT /ZB/ PL005362850775 |
0 | 5 MAX | 305 | 4523 | 208 | 4,60% | 141 | 3,12% | |
![]() |
ARTIOM PL005420142125 |
0 | ||||||||
![]() |
KANTAR PL005433530469 |
|||||||||
![]() |
GULAJ PL005281364957 |
|||||||||
![]() |
FARAON /ZAK./ PL005281364919Z |